لیست لوازم طراحی چهره

معرفی وسایل طراحی چهره
فهرست مطالب

لیست لوازم طراحی چهره را به صورت کامل برای شما دراین مقاله معرفی کردیم. مواد مورد نیاز برای شروع طراحی ساده است: ابزاری که با آن می توان طراحی کرد و کاغذی که روی آن می توان اجرا کرد.

همانطور که به عنوان یک هنرمند رشد می کنید، به زودی خواهید دید که می خواهید تکنیک های مختلف و مواد جدید را امتحان کنید. علیرغم بسیاری از پیشرفت‌های تکنولوژیکی، مواد هنرمندان در طول قرن‌ها تغییر چندانی نکرده است. امروزه دسترسی به مواد و ابزار آسان‌تر است و طیف وسیع‌تری از آنها در دسترس هستند، اما اساساً روش استفاده از آنها تقریباً بدون تغییر باقی مانده است.

خوشبختانه، هزینه مواد و وسایل طراحی چهره نسبت به بقیه تکنیک های هنری کمتر است.  توصیه می شود برای جلوگیری از هزینه های غیرضروری و ناامیدی، ابتدا در حد متوسط خرید کنید, یعنی نیازی نیس در مراحل اولیه یادگیری تمام لیست وسایل طراحی چهره را تهیه کنید.  از این رو ما لوازم طراحی چهره را که برای انواع سبک سیاه قلم مورد استفاده است را برای شما دسته بندی کرده ایم تا راحت تر تهیه کنید.

در مرحله اول یادگیری و آموزش طراحی چهره, شما نحوه طراحی و کشیدن خطوط و سایه ها و اندازی گیری اجزای صورت را آموزش میبینید و به وسایل زیادی نیاز ندارید واین لوازم برای یادگیری اولیه طراحی میباشد که شامل:

وسایل برای طراحی چهره

  • تخته شاسی A3
  • کاغذ A3
  • مداد فبرکستل B6
  • تراش
  • سمباده ورقه ای

پیشنهاد میشود که در مرحله اولیه از پاکن استفاده نکنید و فقط و فقط روی طراحی تمرکز کنید, ممکن است کلی کاغذ در این مرحله سیاه کنید پس کاغذ زیاد تهیه کنید و از تمرین کردن و اجرای آموزش های استاد خود دست نکشید.

در مرحله دوم طراحی چهره شما میرسید به طراحی و سایه زدن اجزای صورت با پودر مداد که به وسایل پیشرفته تری نیاز دارد که این وسایل را نام میبریم و درباره کارایی هرکدوم برای شما با عکس توضیح میدهیم:

 

  • پاکن برقی

  • پاکن اتودی Mono zero

  • پاکن خمیری

  • پاکن مدادی

  • کاتر باریک

  • گرافیت مداد

  • محو کن

  • چسب کاغذی

  • مقوا فابریانو اِلر 220 گرم

  • قلمو پارس آرت سری 1111 شماره صفر-6-10-16-20

  • قلمو خرم سری 777 یا 7007 شماره ی صفر

 

لوازم طراحی چهره پاکن برقی
لوازم طراحی چهره پاکن برقی

پاکن برقی: در برندهای مختلفی در بازار وجود دارد ومعمولا در 2 سایز باریک و معمولی  وجود دارد. پاکن برقی در جاهای سفید مطلق و بافت پوست کاربرد بسیاری دارد. این پاکن را با سمباده میتوانید تیز یا تمیز کنید و با باتری کار میکند و باید باتری و شارژر باتری هم همراه آن تهیه کنید.

پاکن اتودی mono zero
پاکن اتودی mono zero

پاکن اتودی Mono zero: این پاکن معمولا دو نو سر تخت و سر گرد وجود دارد که نوع سرگرد آن, باریک تر از پاکن اتودی های معمولی است و کاربرد بسیار زیادی در طراحی چهره دارد. از پاکن اتودی در زدن بافت پوست و ایجاد سفیدی ها و کشیدن موها استفاده میشود.

لیست ابزار سیاه قلم پاکن خمیری
لیست ابزار سیاه قلم پاکن خمیری

پاکن خمیری: پاکن های خمیری بسیار نرم هستند و میتوانید به آنها شکل و حالت بدهید. در رنگها و مارکهای مختلفی در بازار فروخته میشود که کاربرد آن در طراحی چهره بیشتر برای بافت پوست میباشد.

پاکن مدادی
پاکن مدادی

پاکن مدادی: مانند مداد است فقط مغز آن پاکن است و انتهای آن فرچه ای کوچک دارد و در مارک و رنگهای مختلف در بازار وجود دارد. از پاکن مدادی در بافت پوست میتوان استفاده کرد.

کاتر تیغه موکت در لوازم طراحی
کاتر تیغه موکت در لوازم طراحی

کاتر باریک: کاترهای باریک معمولا برای کارهای هنری استفاده میشود و دارای تیغه های یدک میباشد. جدیدا از تیغه موکت هم در تیز کردن مداد و پاکن ها استفاده میشود.

گرافیت مداد
گرافیت مداد

گرافیت مداد: همان مغز مداد است که چوب اطراف آن ندارد و در سایزها و مارک های مختلف وجود دارد که از آن برای سیاه کردن پشت طرح یا پودر کردن و سایه زدن هم استفاده میشود.

محو کن
محو کن

محو کن: محو کن از کاغذهای لوله شده فشرده ساخته شده که معمولا در وسایل طراحی چهره جایگاه ویژه ای دارد. از محو کن در زدن بافت پوست و محو کردن خطوط معمولا استفاده میشود که در سایزها  و مارک های مختلفی برای تهیه وجود دارد. برای تمیز و تیز کردن محو کن از سمباده های نرم استفاده می شود.

چسب کاغذی
چسب کاغذی

چسب کاغذی: چسب کاغذی هم در سایز باریک و پهن وجود دارد که برای چسباندن طرح روی مقوا و یا مشخص کردن قاب نقاشی معمولا استفاده میشود وبه راحتی از روی کاغذ جدا میشود.

مقوا فابریانو اِلر 220 گرم: برای طراحی چهره تکنیک سیاه قلم معمولا از مقوا فابریانو الر استفاده می شود که یک سمت آن صاف است و سمت دیگر بافت دار می باشد, که ما روی سمتی که صاف است طراحی میکنیم. و معمولا در سایزهای مختلف در بازار وجود دارد. البته لازم به ذکر است که افرادی از مقوای اشتنباخ گرم پایین برای اینکار استفاده میکنند که قابل مقایسه با نتیجه مطلوبی که مقوای فابریانو الر دارد نیست.

قلمو ارس آرت سری 1111
قلمو ارس آرت سری 1111

قلمو پارس آرت: قلموهای پارس آرت سری های مختلفی دارد که سری 1111 آن قلمویی سرتخت است که موهای نیمه زبری دارد و در لیست لوازم طراحی چهره میباشد. از آن برای سایه زدن پوست و اجزای صورت استفاده میشود.

 

قلمو خرم سری 7007: دارای موهای نرم و طبیعی است و مهم ترین ابزار در وسایل سیاه قلم است که توصیه میشود از آن دو عدد تهیه کنید چون کاربرد بسیار زیادی دارد. اگر نتوانستید قلموی 7007 را در بازا بیابید میتوانید از قلموی 777 خرم هم استفاده کنید که آن دارای موهای مصنوعی میباشد. از این قلمو برای سایه زدن نحواحی کوچک و زدن بافت پوست استفاده میشود. استفاده دیگری که دارد این است که موهای آن را کوتاه میکنند و در کشیدن خطوط از از کمک میگیرند.

 

در مرحله سوم و آخرین مرحله یادگیری طراحی چهره, وسایل حرفه ای تری به لیست وسایل طراحی چهره شما اضافه میشود. در این مرحله قبل شما  به کشیدن اجزای چهره مسلط شدید و حالا وقت آن است شروع به کشیدن تابلو پرتره بکنید. وقتی این مرحله را بگذرانید دیگر به سایه زدن کاملا مسلط میشوید و به راحتی تابلوهای منظره و اشیاء هم میتوانید بکشید.

لوازم طراحی چهره تکنیک سیاه قلم پیشرفته :

 

  • مداد کنته فابرکستل ,soft,medium, hard

  • قلموی پارس آرت سری 2125 سایز0,2,4,6,8,10,12

  • قلموی خرم سری 757 سایز 2,4,6,8,10,12,14,16

  • قلموی ماکو سایز 30,50,60,80

  • مداد استدلر مارس لوموگراف B8

  • مداد کنته سفید مارک کرتالر

  • ذغال کریتاکالر

  • پودر کنته ریما

 

حال درباره ی هرکدام توضیحی کوتاه میدهیم:

مداد کنته
مداد کنته

مداد کنته فابرکستل: از ذغال طبیعی درست شده است وبرای ایجاد تیرگی در نقاط ظریف بسیار کاربرد دارد.

قلموی پارس آرت سری 2125
قلموی پارس آرت سری 2125

قلموی پارس آرت سری 2125: از این قلموها که باریک هستند درکشیدن مو وخطوط استفاده میشود.

قلموی خرم سری 757
قلموی خرم سری 757

قلموی خرم سری 757: قلموهای زبان گربه ای هم میگویند که موهای نرم و لطیفی دارد و برای سایه زدن پوست بسیار مناسب هستند.

قلموی ماکو
قلموی ماکو

قلموی ماکو: این قلمو دارای موهای طبیعی است و عمر بسیار طولانی دارد. از آن برای سایه زدن در تابلوهای بزرگ استفاده میشود.

مداد استدلر مارس لوموگراف
مداد استدلر مارس لوموگراف

مداد استدلر مارس لوموگراف B8:جنس مغز این مداد از ذغال است و در حین ظرافت, تیرگی بسیار مناسبی را به ما میدهد. از آن میتوانیم در کشیدن موهای ابرو و مژه ها استفاده کنیم.

مداد کنته سفید
مداد کنته سفید

مداد کنته سفید: مداد کنته با مغزی سفید است که برای سفید کردن نواحی مورد نیاز استفاده میشود. اما ممکن است روی هر متریالی نتیجه دلخواه را ندهد.

معرفی وسایل طراحی چهره ذغال
ذغال کریتاکالر

ذغال: ذغال فشرده مهم ترین جزء از لوازم طراحی چهره است که بسیار نرم است و در مارک ها و مدل های مختلف در بازار وجود دارد, که ما آن را پودر کرده و در طراحی از آن استفاده میکنیم. پیشنهاد میشود از پودر ذغال آماده استفاده نکنید.

پودر کنته
پودر کنته

پودر کنته: کنته یا همان دوده در واقع پودر بسیار تیره و چربی است که در معمولا در مرحله آخر طراحی برای نقاط تیره استفاده میشود. با اینکه کار با آن دشوار است ولی استفاده از آن طراحی را بسیار زنده و واقعی میکند.

 

خب معرفی وسایل طراحی چهره داشتیم که در آن لوازم پرکاربرد در طراحی چهره به سبک سیاه قلم را توضیح دادیم. قابل ذکر است که اگرچه وسایل سیاه قلم بسیار گسترده است ولی خیلی از آنها واجب نیستند و با تمرین و یادگیری صحیح میشه با هر وسیله ای به لذت کشیدن یک چهره به نحو احسن دست یافت. پس از تمرین و تکرار دست نکشید و از این مسیر و هنری که دارید لذت ببرید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیبا غلامی
دیبا غلامی
دیبا هستم چندین سال در زمینه هنری فعالیت مستمر داشتم و نقاشی را با سیاه قلم شروع کردم و بعد از کسب آموزش و تجربه در این رشته هنری، به مدت چهار سال سیاه قلم را به صورت پیشرفته به هنرجویان تدریس میکردم. و اکنون در زمینه تولید محتوا در زمینه هنر و فروش آثار هنرمندان فعالیت دارم.
دیبا غلامی
دیبا غلامی
دیبا هستم چندین سال در زمینه هنری فعالیت مستمر داشتم و نقاشی را با سیاه قلم شروع کردم و بعد از کسب آموزش و تجربه در این رشته هنری، به مدت چهار سال سیاه قلم را به صورت پیشرفته به هنرجویان تدریس میکردم. و اکنون در زمینه تولید محتوا در زمینه هنر و فروش آثار هنرمندان فعالیت دارم.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها